Skip to main content

Foster Road Elementary School

Main Menu Toggle
Red Ribbon Week is October 23rd through October 27th.  Say No to Drugs!
Staff email: Office 365

Bell Schedules

Regular Day Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
All Grades TK-5 8:15 AM 2:32 PM 377 min
Regular Day Recess Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
TK 9:35 AM 9:55 AM 20 min
Kindergarten 9:35 AM 9:55 AM 20 min
First Grade 9:55 AM 10:15 AM 20 min
Second Grade 9:55 AM 10:15 AM 20 min
Third Grade 10:15 AM 10:35 AM 20 min
Fourth Grade 10:35 AM 10:55 AM 20 min
Fifth Grade 10:35 AM 10:55 AM 20 min
Regular Day Lunch Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
TK 10:50 AM 11:20 AM 30 min
Kindergarten 11:00 AM 11:30 AM 30 min
First Grade 11:15 AM 11:45 AM 30 min
Second Grade 11:30 AM 12:00 PM 30 min
Third Grade 11:45 AM 12:15 PM 30 min
Fourth Grade 12:00 PM 12:30 PM 30 min
Fifth Grade 12:00 PM 12:30 PM 30 min
Minimum Day Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
All Grades TK-5 8:15 AM 1:00 PM 285 min
Minimum Day Recess Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
TK 9:45 AM 9:55 AM 10 min
Kindergarten 9:45 AM 9:55 AM 10 min
First Grade 10:05 AM 10:15 AM 10 min
Second Grade 10:05 AM 10:15 AM 10 min
Third Grade 10:25 AM 10:35 AM 10 min
Fourth Grade 10:35 AM 10:45 AM 10 min
Fifth Grade 10:35 AM 10:45 AM 10 min
Mimimum Day Lunch Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
TK 10:50 AM 11:20 AM 30 min
Kindergarten 11:00 AM 11:30 AM 30 min
First Grade 11:15 AM 11:45 AM 30 min
Second Grade 11:30 AM 12:00 PM 30 min
Third Grade 11:45 AM 12:15 PM 30 min
Fourth Grade 12:00 PM 12:30 PM 30 min
Fifth Grade 12:00 PM 12:30 PM 30 min
PreK Special Education Daily Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
PreK Special Education Only 9:00 AM 1:00 PM 240 min
LAUP AM Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
LAUP Morning Program 8:00 AM 11:30 AM 210 min
LAUP PM Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
LAUP Afternoon Program 12:00 PM 3:30 PM 210 min